Yoga


På Friskhuset finns både Virya Yoga och Medi Yoga, två olika former av yoga där den förstnämnda är mer rörlig i olika positioner för styrka, rörlighet och balans, och den senare mer fokuserar på andning, meditation och fokus. Du kan läsa mer om vår yoga nedan.

 

caroline

Caroline Hildahl är vår yogainstruktör inom ViryaYoga – en svensk dynamisk yogaform med fokus på biomekanik och anpassad för våra skandinaviska kroppar. Caroline har klasser i Friskhusets gym måndag morgon och kväll men ger även privatlektioner på förfrågan eller besöker företag/föreningar enligt önskemål. I Carolines klasser bygger du styrka, rörlighet och balans för både kropp och sinne på ett hållbart och hälsosamt sätt.

070-306 92 09
careyoga@yahoo.com
https://www.facebook.com/CareYoga.SE

Läs mer om ViryaYoga här: http://nordiskyoga.se/viryayoga/

 

Linda Norrman håller i vår Medi Yoga som är en medicinsk och terapeutisk yogaform, mjuk men kraftfull och passar alla. Medi Yoga erbjuds på ett hundratal svenska sjukhus och vårdcentraler och bygger på klinisk praktik och forskning riktad mot exempelvis stress/utmattning, psykiatri och cancervård. På Friskhuset erbjuds Medi Yoga i fasta grupper och öppna klasser. Vill du veta mer om yogaformen och ta del av forskning kan du läsa här https://mediyoga.se/

Anmälan görs till linda.norrman@creatingu.se