Kostrådgivare


Maria Kvärnstén är kostrådgivare, beteendevetare och hormonterapeut. Maria har mångårig erfarenhet inom arbete med livsstilsförändring och kombinerat med ett brinnande intresse för helhetshälsa har Maria under åren byggt upp en bank av kunskap inom flera intressanta områden. Allt hänger nämligen ihop för att uppnå hälsa som helhet; såväl det psykiska som det fysiska och även den sociala biten är viktiga komponenter för att uppnå en hållbar hälsa.

Maria har också studerat grunderna i vårt komplexa hormonella system hos Sylvia Oppenheim Hormoni och Louise Edlund i samarbete med Anna Hallén, i kursen Gnizzelzonen. Detta har gett Maria djupare insikt i hur våra hormoner och signalsubstanser ställer till det för vår hälsa – både fysiskt och psykiskt.

Som kronan på verket har Maria kompletterat sin kursbank med utbildning inom sockerberoende på HAM-utbildning (Holistisk Addiction Medicine) hos Bittens Addiction. Problematiken inom beroendet ligger inte endast i drogen utan är en helhet där kroppen behöver balanseras upp och verktyg inskaffas för att möta cravings och sug.

070-298 60 09
info@bemeinbalance.se
www.bemeinbalance.se

BOKA via Actiway