Friskhusets första år

I juni 2016 invigdes Friskhuset OSD och efter sommarsemestrar drog vi igång verksamheten på riktigt. Nu ett år senare kan vi konstatera att det blev ett innehållsrikt första år!

Linda Norrman och Linnéa Andersson Damberg startade Friskhuset under våren 2016 med visionen om en plats där flera friskvårdsproffessioner skulle jobba tillsammans, komplettera varandra, dra nytta av varandras kompetens och inte minst erbjuda ett brett utbud till folket i Jämtland.  Till en början fick vi sällskap av naprapat Peter Bonn, massör Jurgen Snell, kostrådgivare Anna Lindberg och löpcoach/PT Fredrik Lindberg vilket blev bra komplement till osteopat Linnéa och mental coach Linda.  

Under hösten var vi även med på träningskonventet Boostersund där vi både hade en fullsatt föreläsning om balans i tillvaron, löp-pass och erbjöd massage åt träningströtta kroppar. Under höstterminen utbildade sig Jurgen vidare till massageterapeut och Caroline Hildahl tillkom mot slutet av året och har sedan dess haft omtyckta klasser i ViryaYoga.  

Efter årsskiftet utökades vårt team med sjukgymnast Per-Ivar Andersson som även arbetar en del på resande fot med skidskyttelandslaget och hockeyklubben. Jurgen har fortsatt att vidareutbila sig till medicinsk massageterapeut under vårvintern samt jobb-turnerat runt på olika fjälldestinationer i närheten. Just innan sommaren kom vårt senaste tillskott på Friskhuset; osteopat Lee Svensson, rykande färsk osteopat som kommer möta den stora efterfrågan på osteopatbehandlingar.  

Vi är glada över att nu vara ett gäng på hela nio personer med olika kompetens och att vi kan hjälpa så många olika människor till opimal funktion och hälsa. Vår tanke om att jobba som ett team trots att alla på Friskhuset är egenföretagare fungerar fantastiskt bra både för oss själva och för de som vänder sig till oss. Patienten/kunden står i vårt fokus och vi använder oss av varandras kunskap för att nå bästa möjliga resultat! 

Vi ser fram emot ett nytt spännande år som ser ut att bli lika innehållsrikt som vårt första.  

Varmt välkomna!