Individuell kostrådgivning en bra start på 2017!

Nu är det bara de sista två dagarna kvar av 2016, 2017 är snart här, ett nytt år med nya mål och löften, många av dem hälsorelaterade. Det har (återigen) blivit dags att sluta röka, börja träna och äta bättre.

Vad man ska äta är ett hett ämne, och det är lätt att bli förvirrad när vi hela tiden presenteras för nya mirakelmetoder och dieter som lovar magiska resultat på kort tid.

Grunden till en bra hälsa är en bra kost.

Bra kost som förser kroppen med det bränsle den fungerar bäst på, kost som ger optimala förutsättningar för viktbalans, god hälsa, ork, energi och prestation.

Vad som är bäst att lägga på tallriken kan skilja sig från person till person beroende på vilket mål man vill uppnå plus att det som fungerar bra för en kanske inte är perfekt för en annan.

För att uppnå bestående resultat är det viktigt att hitta en hälsosam kosthållning som håller i längden, att göra förändringar utan att de känns som uppoffringar och skaffa sig kunskap för att vara trygg i sina val.

Oavsett om du vill gå ner i vikt, förbättra tränings-/tävlingsresultat, få kontroll på en krånglig mage eller må bättre i största allmänhet är en individuell kostrådgivning en bra start.

Kontakta mig för en hälsosam start på 2017!

Och du…

  • Vill du komma igång med eller optimera din träning, kontakta Fredrik.
  • Om musklerna ömmar, boka in massage eller naprapatbehandling hos Jürgen eller Peter.
  • Sträck ut och mjuka upp på ett yoga-pass hos Caroline.
  • Ta hjälp av Linnéa med snedställningar, obalanser och spänningar.
  • Boka in en coachning hos Linda för att hålla motivationen uppe och få verktyg som underlättar när du ska förändra dina vanor.

Ja, du fattar – välkommen till Friskhuset OSD 2017!

Gott nytt, och framför allt, hållbart år!

Anna Lindberg,
Cert. Kostrådgivare och
IdrottsnutritionsCoach